Prodaja Mobitela

“U potrazi ste za najnovijim mobitelom koji će odgovoriti na sve vaše potrebe i želje? Tražite polovni mobitel ili dodatnu opremu za njega? Na pravom ste mjestu!”

Prodaja mobitela Osijek

Prodaja mobitela u Osijeku širokog je raspona: od običnih klasičnih mobitela preko onih malo naprednijih pa sve do prodaje pametnih telefona.

Poznato je da su pametni telefoni češće izloženi metama hakera, jer je zbog pristupa internetu većina stvari dostupna osobama kojima nisu namijenjene. Zato se u proizvodnji pametnih telefona najviše pažnje pridaje sigurnosti privatnih podataka.

Za otključavanje mobitela koriste se razni softveri i alati, no ako se zaista teži zaštititi sve ono što bi inače bilo lako dostupno, postoje neke metode zaključavanja mobitela koje jedva da se mogu probiti; najuspješnijima su se pokazale metode otključavanja uređaja uz pomoć glasa.

Vi u uređaj pohranite neku frazu kojom ćete otključati mobitel, stoga pri svakom sljedećem otključavanju glas se mora podudarati sa snimljenim glasom iz uređaja. Ili, sigurnost pametnih telefona otišla je tako daleko da se za njihovo otključavanje može koristiti skeniranje oka. Pametni telefon ( ne zove se tako bez razloga) očitava podatke iz oka i prepoznaje ih, ako ste to vi. Osim toga, ovakve mobitele možete otključati i uz pomoć vašeg otiska prsta.

Od ostalih karakteristika pametnih telefona izdvajamo sljedeće:

• Full HD rezolucija

• Udobnost prianjanja u ruci

• USB konektori za prijenos podataka i za punjenje mobitela

• Dual sim kartica

• Vrhunski procesori koji su zaduženi za čisti i besprijekorni rad uređaja

• Velika interna memorija

• Odlična prednja i stražnja kamera; prednje kamere mogu biti od 8MP, a stražnje od 13MP

Ako ste se na prvi pogled zaljubili u pametne telefone i u sve što oni nude, zašto si otežavate stvar ne kupivši još uvijek ni jedan? Uputite se u vama omiljenu poslovnicu i odaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama i željama.

Prilikom kupnje mobitela na raspolaganju vam stoji i posebna dodatna oprema za vaš novi uređaj. Trebate li držače za mobitel ili handsfree slušalice? Na vrijeme nabavite sve potrebne dodatke kako biste pametni telefon slobodno mogli koristiti i u vožnji. Od držača i stalaka za mobitel preporučujemo univerzalni stalak koji se prilagođava svim veličinama i oblicima mobitela. Na tržište dolaze u različitim bojama kako bi se dobro uklopili u svaki auto.

Svaki mobitel, a naravno i pametni telefon, potrebno je zaštititi od udaraca, padova i ogrebotina. Iako se mobiteli danas izrađuju od materijala koji su otporniji na grebanje, u odnosu na prethodne materijale koji su se koristili, ipak ih je potrebno zaštititi odgovarajućom zaštitnom folijom i maskom za mobitel.

Zato vam preporučujemo silikonske maskice za mobitel koje izvrsno prianjanju uz uređaj, postavljajući se na njegovu poleđinu. Silikonske maske s prednje strane prelaze odnosno izviruju preko mobitela nekoliko milimetara, što je dovoljno da pružaju potpunu zaštitu ekranu uređaja te ga ujedno štite od bilo kakvih mehaničkih oštećenja.

Silikonske maskice za mobitel izrađuju se od gume i sličnih materijala te savršeno pristaju ruci. Ne ometaju rad mobitela, nije ograničen pristup njegovim funkcijama, a što je najzgodnije, na tržište dolaze u različitim bojama i uzorcima.

Stoga, odaberite onu koja će vam pružiti najviše u zaštiti vašeg džepnog ljubimca. Zašto da svaki drugi mjesec nosite mobitel na popravak, kad ga možete očuvati koristeći brojne zaštitne dodatke i ostalu opremu.