Servis Mobitela

“Izmjena LCD – a? Izmjena stakla? Otključavanje mobitela? Promjena softvera? Promjena baterije? Treba li vam novi konektor punjenja ili imate neki drugi problem s vašim mobilnim uređajem? Obratite nam se s povjerenjem u što kraćem roku.”

Servis Mobitela Osijek

Postoji nekoliko skupina problema odnosno kvarova na mobitelima i pametnim telefonima kada nam je jedino rješenje potražiti usluge servisera mobitela. Osim električnih kvarova, najučestaliji su problemi sa softverom i mehanička oštećenja.

Svi mobiteli, a pogotovo oni pametni imaju osjetljivije zaslone i stakla. Zbog nekorištenja pripadajuće silikonske maskice, često se puta zasigurno dovedete u situaciju da vam mobitel padne na mob te da oštetite ekran. Iako ste to možda mogli spriječiti ili barem ublažiti, nije propala stvar zahvaljujući vrhunskim uslugama servisa mobitela u Osijeku.

Veoma brzo i po najpovoljnijim cijenama možete promijeniti staklo i zaslon osjetljiv na dodir. To se odnosi na gotovo sve vrste pametnih telefona. Iako je zamjena stakala na nekim uređajima znatno jednostavnija i lakša, nego što je slučaj s ostalim mobitelima, nemojte oklijevati, već ako se nađete u takvoj situaciji, žurno odnesite vašeg džepnog ljubimca na servis kako ne bi nastali još veći kvarovi.

Softverski problemi odnose se na pitanja vezana za softver. Bilo da želite uživati u najnovijim značajkama vašeg pametnog telefona poput dodatne brzine, bolje funkcionalnosti, nadogradnje sustava i sl., servisiranje mobitela usredotočilo se i na ovakve pogodnosti.

Za rješavanje problema i pogrešaka nastalih u programu mobitela, potrebno je ažurirati odnosno nadograditi softver. Nadogradnja softvera idealna je jer se tako poboljšava stabilnost uređaja te se preciziraju njegove izvedbe, rješavaju se eventualni postojeći problemi te se, ono što je možda najvažnije, nadograđuju dodatne nove značajke.

No prije nego što posjetite servisera mobilnih uređaja, napravite back up svih vaših podataka, kontakata i ostalih važnih stvari koje su vam pohranjene na uređaju. Vaš će serviser sigurno, jeftino i kvalitetno očistiti vaš mobitel, nadograditi ga i fragmentirati, kako biste vi mogli nesmetano uživati u novoj i boljoj verziji.

Česti problemi s mobilnim uređajima odnose se na kvarove vezane za vodu, vlagu ili vremenske uvjete. Vlaga (kiša, znoj, slina) uzrokuje koroziju unutar uređaja na većini sklopovskih elemenata. Osim toga, prolivena kava uništava električne vodiče i baterije i to, ni više ni manje, nego djelovanjem kofeina koji korodira u dodiru s metalnim elementima.

Ako se zateknete kako pričate na kiši duže vrijeme, vjerojatno će nemala količina vode ući u mobitel. Isto tako, u slučaju da vam mobitel padne u vodu, većina vas zasigurno će samo izvaditi, osušiti i vratiti bateriju na mjesto.

A to nije dovoljno. Obavezno morate potražiti pomoć servisera koji će očistiti uređaj s posebnim tekućinama koje uništavaju i izvlače korozivni kemijski spoj iz vode. U najboljem slučaju, ako ne potražite pomoć na vrijeme, trebat ćete samo nabaviti novu bateriju i zamijeniti staru. Zato, drugi put kad se nađete u ovakvoj situaciji, znate kome se najprije morate obratiti.

Servisiranje mobitela uključuje rješavanje problema sa zvučnicima, mikrofonima i kablovima. Ako ste primijetili da niti USB konektor ne funkcionira kao što je funkcionirao prije, slobodno nam se javite, a mi ćemo našom povoljnom i kvalitetom uslugom učiniti da vaš mobitel opet radi punom parom.