Servis Tableta

“Oštećeni LCD ekran, nefunkcionalni utori za punjenje i prijenos podataka, slaba baterija, dotrajale tipke ili softverski kvarovi najučestaliji su problemi i kvarovi na tabletima koji zahtijevaju stručne ruke. Kvalitetne i profesionalne usluge servisiranja vaših tableta možete dobiti u Osijeku.”

Servis Tableta Osijek

Ako vam je puknuo ekran ili zaštitno staklo, s povjerenjem nam donesite vaš tablet, a naš tim stručnjaka ponudit će vam zamjenu ekrana ili stakla, ovisno o modelu i vrsti vašeg uređaja.
Ako ste se našli u situaciji da nekoliko puta umetnete i izvadite USB uređaj, a priključak pri tom ne reagira, zasigurno je došlo do kvara USB priključka da više ne prepoznaje USB uređaje koje spajate na vaš tablet.

Kako biste riješili taj problem možete sami tražiti promjenu hardvera pomoću upravitelja uređaja, zatim onemogućiti te ponovno omogućiti USB kontroler, a ako ni ovo nije rezultiralo rješenjem problema, savjetujemo vam da obavezno odnesete tablet na servis. Samostalno popravljanje USB priključka nije preporučljivo pa bi bilo najbolje kad biste odmah zatražili pomoć stručnjaka.

Popravljanje USB priključka vašeg tableta nije tako jednostavno kao što se čini, a osim toga, sami možete izazvati još veće kvarove. USB priključci su kompleksni, a zbog svakodnevnog korištenja podložni su oštećenjima koji onemogućuju prijenos željenih podataka ili punjenje uređaja.

S obzirom na to da su tableti mala računala s velikim brojem mogućnosti i obavljanja i najrazličitijih zadataka, skloni su kvarovima softverske prirode, koji se uglavnom rješavaju resetiranjem uređaja, zamjenom operativnog sustava, podešavanjem određenih sistemskih aplikacija ili nadogradnjom softvera. Nadogradnjom softvera poboljšavate ne samo značajke već i funkcionalnost tableta; ubrzava se njegov rad te proširujete spektar njegovih mogućnosti.

Usluge servisiranja tableta odnose se i na reprogramiranje softvera te na antivirusnu zaštitu. Ako vam je tablet pao u vodu, ne brinite! I za to imamo rješenje! Voda unutar tableta može napraviti prilično velike kvarove, ako se odmah ne ukloni.

Dugo zadržavanje vode u uređaju može naškoditi ne samo ekranu, kameri i ostalim njegovim dijelovima već i bateriji i matičnoj ploči. Matična ploča je glavni dio tableta, koja utječe na kvalitetu i brzinu obavljanja određenog zadatka. Kako bi sve išlo glatko, važno je da je matična ploča pouzdana te da se u određenim situacijama može nadograditi. S vremenom, i baterija tableta može usporavati i ometati rad uređaja.

Ako vam se uređaj iznenadno isključuje ili resetira te ako je konstantno izložen utjecajima računalnih virusa, to je siguran znak da biste ubrzo mogli ostati bez svih vrijednih podataka koje ste na njega pohranili. Stoga vam preporučujemo da svakako odnesete tablet na servis i spriječite eventualne veće kvarove, kako biste zaštitili uređaj od izloženosti virusima te sačuvali vaše podatke od propadanja.

Obratite nam se s povjerenjem jer je naš tim sastavljen od vrhunskih stručnjaka koji se bave ne samo servisima elektroničkih uređaja već i uslugama za instaliranje i podešavanje aplikacija i softvera te nadogradnjama softvera za neometan, brži i učinkovitiji rad. Usluge nadogradnje softvera na tabletima uključuju pričuvno kopiranje podataka ili backup sigurnosno kopiranje na neke vanjske medije. Zato, prepustite stručnjacima vaš tablet u ruke, kako bi vam podesili optimalni način rada uređaja, a vaše zadovoljstvo podignuli na višu razinu.